Onze organisatie is aan verschillende evenementen bureaus vastgekoppeld. In de evenementen en uitjes die ze daar organiseren wordt er gebruik gemaakt van onze voertuigen die wij hebben. Dit gaat om de volgende organisaties

Jan Soldaat Bedrijfsuitjes

Zo werd de soldaat vroeger in de volksmond genoemd. Deze vervolgend tijd komt hier weer helemaal terug, nu niet als dienstplicht waar alles moest. Maar nu het bedrijfsuitje waar alles mag! De ‘missies’ worden uitgevoerd in echte authentieke leger voertuigen terwijl u en uw team met een ervaren instructeur een weg baant door de bossen en mooie natuur. Centraal staat bij deze opdrachten het samenwerken en het verbeteren van de teambuilding. Jan Soldaat voert deze evenementen uit in de omgeving van Haarlem, Utrecht, de Veluwe en Limburg.

jan-soldaat-bedrijfsuitjes 

ABC-Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten. Daarbij kunt u denken aan: teambuilding, rally rijden, zeilen, helikopter-droppings, citygames, sloepentochten, spelshow quizzen, spannende GPS tours en sport- en spelevenementen op locatie.
Gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor grote groepen en hebben met meer dan 15 jaar de ervaring de kracht om een uniek evenement op maat neer te zetten voor u. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd.

abc-events-teambuilding 

Sky High Events

Belevenis met impact op het hoogste niveau. Een exclusieve en spectaculaire teambuildingdag waarbij er meer dan alleen gevlogen wordt. Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie op avontuur met vliegtuigen, helikopters, buggy’s, legervoertuigen, speedboten etc.
Sky High Events verzorgt bedrijfsuitjes vanaf Hilversum, Teuge, Texel en Lelystad. Een High end evenement vol vermaak en klasse boekt u bij Sky High Events.

sky-high-events-bedrijfsuitjes